Naar boven

Diesel

(0)
Diesel Diesel weet precies hoe de perfecte jeans er uit moet zien en zorgt ervoor dat broek de perfecte pasvorm, look, details en comfort heeft. Het merk noemt zich dat ook niet voor niets een pionier in de denim en in casual mode. In 1978 is het Italiaanse merk opgericht en ondertussen is Diesel bijna overal ter wereld te vinden. En dus ook bij Lodewijk Mode voor Mannen!

Diesel; een expert op het gebied van jeans.

Diesel weet precies hoe de perfecte jeans er uit moet zien en zorgt ervoor dat broek de perfecte pasvorm, look, details en comfort heeft. Het merk noemt zich dat ook niet voor niets een pionier in de denim en in casual mode. In 1978 is het Italiaanse merk opgericht en ondertussen is Diesel bijna overal ter wereld te vinden. En nu ook bij Lodewijk Mode! 

Je vindt bij ons de Thommer en de D-Bazer, beide in twee tinten blauw. De Thommer heeft een ritsluiting, een slim fit pasvorm en lichte stretch waardoor de broek erg comfortabel zit. De Thommer is verkrijgbaar in lichtblauw en donkerblauw (zie meest linkse afbeelding).
De D-Bazar heeft een knoopsluiting, een taps toelopende pasvorm (wordt naar het einde toe smaller) en zit wat ruimer op de bovenbenen. Ook de D-Bazar is verkrijgbaar in lichtblauw (zie meest rechtse afbeelding) en donkerblauw. Beide gemaakt van denim stretch met stonewashed effect.

Naast Diesel jeans, kun je ook Diesel truien en t-shirts bij ons scoren!

Diesel jeans Thommer
Diesel jeans hoodie
Diesel Jeans D-Bazer