Acties & Events

Wil je weten wat er speelt bij ons? Dan hebben we hieronder een overzicht voor je. Dan weet je wat er bij ons gaande is. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. 
 

YES! WE MOGEN JE WEER ZIEN ZONDER AFSPRAAK

We mogen je weer ontvangen in de winkel. Je hoeft ook geen afspraak meer te maken. Wil je er zeker van zijn dat iemand voor je klaar staat? Reserveer dan wel je plekje.

Reserveer je plek
  


KOMENDE ZONDAGEN GEOPEND

Op 16 mei zijn wij geopend van 13:00 tot 17:00 uur. Je kan nu zonder afspraak langs komen.
Zien we je zondag? 

Oriënteer nu alvast online
 DE BROEKENWEKEN ZIJN BEGONNEN

Online heb je nu 20% korting op alle lange broeken. In de winkel ontvang je de tweede broek voor de helft van de prijs. Het is niet geldig in combinatie met andere acties. Alleen geldig op lange broeken. U ontvangt de goedkoopste broek voor de helft van de prijs. Deze actie is geldig t/m zondag 16 mei 2021.

Shop of oriënteer online
 
NIEUWE COLLECTIE

De winkel hangt weer vol met nieuwe collectie. Ontdek nu de nieuwe zomerse keuren van onder andere PME Legend, Vanguard, Cast Iron, Lyle & Scott en nog veel meer merken!

Ontdek de nieuwe collectie
 


TROUW- & MAATPAKKEN

2021 is het jaar waarin jij of een bekende gaat trouwen. Dan wil je goed voor de dag komen. Kom daarom op tijd bij ons langs en plan een winkelbezoek in. Dan kan jij gerust shinen op de dag van het jaar. 

Trouw- & Maatpakken
 ONTDEK ONZE NIEUWE ZOMERCOLLECTIE

Gewoon open "zonder afspraak". Onze modeadviseurs staan voor je klaar, zoals je dat van ons gewend bent. Zien we je op de voorstraat in Franeker?

Shop online