Jeans


Een goede jeans, daar kunnen we eigenlijk niet zonder en mag écht niet meer ontbreken in je kledingkast; het is de basis van je outfit en kan het hele jaar door gedragen worden. Van stoere, ruige jeans tot een meer geklede variant: bij ons vind je een breed assortiment aan jeans. Onze jeanswand ligt vol met merken als PME Legend, Chasin', Diesel, Cast Iron & Vanguard. Voor welke pasvorm ga jij?

Skinny fit

Vooral bij de vrouwen is deze pasvorm erg populair. Maar ook bij de mannen zien we ze steeds vaker. De skinny fit (of super slim fit) is een strak zittende jeans die volledig aansluit rondom de benen.  In onze winkel hebben we een paar Skinny jeans zoals de Ego van Chasin', de Scotch & Soda Skim jeans en Revend Skinny jeans van G-star. Helaas vind je deze skinny jeans niet bij ons online.

Slim fit

De slim fit heeft een slanke pasvorm. Deze jeans vallen mooi aansluitend langs de benen vallen tot op de enkels. De slim fit jeans is minder strak als de skinny fit.  Perfect voor de mannen met slanke (boven)benen.
Jeans met slim fit pasvorm zijn onder andere de PME Nightflight, Vanguard V850, de Cast Iron Riser en de Thommer jeans van Diesel. Deze broeken zijn voorzien van een beetje stretch voor extra comfort. 

Regular fit

Een regular fit zit iets ruimer bij de bovenbenen dan de slim fit en loopt recht af bij de pijpen. Vaak hebben jeans met deze pasvorm een iets hogere taille en vallen ze tot op de schoen. Jeans met een regular fit zijn onder andere de Vanguard V7 en de PME Skyhawk.

 

Tapered fit

Vergeleken met de regular fit, valt de tapered fit nog een beetje ruimer op de bovenbenen. Daarom is deze pasvorm ideaal voor de man met wat stevigere bovenbenen. Jeans met een tapered fit zijn de D-bazer jeans van Diesel, de Curtis jeans van PME, de Cast Iron Cope en de Ross jeans van Chasin. Diesel en Chasin’ jeans shop je alleen bij ons in de winkel.


Kom je er nog niet helemaal uit welke pasvorm bij jou past? Of wil je een keer een jeans van een ander merk uitproberen? Kom dan langs bij onze winkel voor persoonlijk advies!